Camping in San Vincenzo

Het vissersplaatsje San Vincenzo ligt aan de Toscaanse kust en zo’n 8 kilometer van Camping Park Albatros. Vooral in de zomer is deze plaats in trek bij gezinnen en ook Italianen zelf weten het stadje goed te vinden.

In het centrum van San Vincenzo kun je terecht voor een goed glas Chianti of een echte Italiaanse espresso. Verder kun je met het hele gezin genieten van het grote zandstrand. Of wat dacht je van een strandwandeling terug naar de camping? Park Albatros ligt op maar 800 meter van het strand.

Park Albatros Village, 4-sterren camping in San Vincenzo

Camping Park Albatros Village is een grote camping in San Vincenzo. Met een groot aanbod aan luxe accommodaties zoals stacaravans en safaritenten. Heb je een eigen kampeermiddel? Ook dan kun je op camping Park Albatros terecht.

Het is een 4-sterren camping in Toscane, wat betekent dat je uitstekende faciliteiten mag verwachten. Inclusief grote luxe zwembaden.

Waar boek je een camping in San Vincenzo?

Wil je met het gezin op kampeervakantie naar San Vincenzo? Boek dan je camping bij een van deze aanbieders:

Kamperen in Toscane

Toscane is misschien wel de mooiste regio van Italië om te gaan kamperen. Het landschap is afwisselend en je kunt kiezen uit het betoverende binnenland, of de verfrissende kust. In het voor- en najaar is het aangenaam warm, terwijl je er in de zomer terecht kunt voor een warme zonvakantie.

Ontdek hier luxe kamperen, glamping in Toscane.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *