Lodge- en safaritenten op Camping Park Albatros

Tot ik luxe stacaravans ontdekte was kamperen voor mij iets wat je deed in een tent. Als je nog steeds de voorkeur geeft aan een tent, maar wel wil kunnen genieten van eigen sanitair en slapen in echte bedden. Dan zijn de lodge- en safaritenten op Park Albatros voor jou de ideale uitkomst!

Verblijven in een lodgetent is niet meer kamperen, dat is echte glamping! Met een complete keuken inclusief 4-pits gasfornuis (voor als je na alle restaurants wel weer eens zelf wil koken) slapen in echte bedden, een eigen complete badkamer, een ruime woonkamer en natuurlijk een veranda om heerlijk buiten te kunnen zitten. (Overdekt, dus ook heerlijk als het regent.)

Exclusief op Camping Park Albatros vind je de safaritent van Gustocamp, een luxe uitvoering met grote koelkast en Nespresso apparaat in de keuken, 2 slaapkamers waarvan 1 met 2-persoonsbed en de andere slaapkamer met 1-persoons + stapelbed.

We gingen kamperen toch? Dit is bijna luxer dan thuis!

Je kunt met maximaal 5 personen in deze luxe tent verblijven om zo samen te genieten van een vakantie in de buitenlucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *