Animatie op camping Park Albatros

Mijn ouders vonden animatie op de camping altijd voor luie ouders, want dan kon je de kinderen dumpen en hoefde je er zelf niet naar om te kijken. Zelf zie ik campings met animatie juist als een manier om voor iedereen een geslaagde vakantie te garanderen.

De kinderen maken bij de animatie eenvoudig nieuwe vriendjes, misschien wel voor het leven, en leren nieuwe dingen. Terwijl je als ouders ook nog eens toekomt aan elkaar, of aan dat ene boek wat je al zo lang hebt willen lezen.

Wil je deze camping in Toscane met animatie bezoeken? Bekijk dan de verschillende accommodaties.

Camping Park Albatros animatie in het kort:

  • Drie verschillende groepen van 4 tot 16 jaar
  • O.a. mini disco, knutselen en spelletjes spelen
  • Bekijk het programma bij de receptie van de camping

Op Camping Park Albatros is er aan animatie geen gebrek, in het hoogseizoen is er een afwisselend programma voor jong en oud. Onderverdeeld in de mini club voor kinderen van 4 tot 10 jaar, de junior club voor kinderen van 11 tot 15 jaar en entertainment senior voor campinggasten van 16 jaar en ouder.

Een nadeel is dat het animatieteam niet altijd Nederlands spreekt, maar Italiaans of Engels, dus voor kleine kinderen kan het soms lastig zijn om het programma te volgen. 

Het programma vind je in jouw accommodatie, of bij de info-balie op de camping. Het aanbod verschilt per periode, maar bevat onder andere kleuren en knutselen voor kinderen, sportieve activiteiten en natuurlijk de aqua fitness voor 16 jaar en ouder (ja als volwassene mag je ook meedoen.)

Voor iedereen die na het avondeten nog niet moe is komt Albi, de camping mascotte, op bezoek op het centrale plein om al dansend het avondprogramma in te luiden. Met onder andere een disco, schuimparty’s en zelfs heuse circus shows!

Bekijk deze video voor een impressie van animatie op de camping:

Park Albatros Village - Summer 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *