Hotel

Wil je wel genieten van een vakantie in de buitenlucht, plezier hebben in het gigantische zwembad, en zandkastelen bouwen op het strand. Maar wil je ook graag het comfort en de privacy van je eigen hotelkamer? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Voortaan kun je ook verblijven in een hotelkamer op Camping Park Albatros! Daarmee heb je toegang tot alle voorzieningen op de camping, maar heb je ook alle gemakken van een hotel. Zo hoef je bijvoorbeeld geen eigen handdoeken mee te nemen, vind je bij aankomst zeep en shampoo in de badkamer en zijn de kamers uiteraard voorzien van airco.

In het Park Albatros hotel vind je kamers voor maximaal 3 personen, waarbij twee kamers alleen een dakraam hebben en de andere tweepersoonskamer een gewoon raam met uitzicht. Alle kamers zijn voorzien van een privé badkamer, dus geen zorgen over gedeeld sanitair.

Wil je Camping Park Albatros met je hond bezoeken? Dan is een hotelkamer helaas geen optie, huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan. Hier vind je stacaravans op Park Albatros waar je hond is toegestaan.