Accommodaties op Park Albatros Village

Kamperen is allang meer dan met jouw eigen caravan of vouwwagen kilometers rijden naar de camping. Op Park Albatros vind je een groot aantal luxe accommodaties die compleet klaarstaan voor jouw aankomst.

Van stacaravans tot luxe safaritenten, compleet met eigen badkamer en ingerichte keuken. De glamping uitvoeringen zijn zelfs voorzien van een regendouche en airco! Welke voorzieningen jouw verblijf heeft hangt af van de aanbieder bij wie je geboekt hebt.

Ontdek hieronder alle luxe accommodaties op camping Park Albatros voor jouw droomvakantie.

Safaritent op Park Albatros

Glamping op Park Albatros

Glamping is ultieme luxe, in de openlucht op de camping. Het woordt is niet voor niets een samenvoeging van glamour en camping. Verblijven in een glamping stacaravan of safaritent betekent genieten van een regendouche, airco, echte bedden en een compleet ingerichte keuken.

Ontdek glamping op camping Park Albatros

Stacaravans op Camping Park Albatros

Heb je geen glamour nodig voor een geslaagde vakantie? Ontdek dan de compleet ingerichte stacaravans op Park Albatros. Deze zijn allemaal voorzien van echte bedden, een badkamer en een keuken.

In de meeste stacaravans kunnen 4 tot 6 personen overnachten en de grotere caravans hebben vaak ook meerdere badkamers. Zo kun je met het hele gezin genieten van een geslaagde vakantie.

Roan Supreme Lounge

Premium Plus Lounge

Aanbieder: Roan

Stacaravan

7 personen

3 slaapkamers

Roan Supreme Lounge

Supreme Lounge

Aanbieder: Roan

Stacaravan

7 personen

3 slaapkamers

Airco: Ja

Staanplaatsen op Park Albatros

Heb je wel een eigen kampeermiddel? Ook dan kun je terecht op camping Park Albatros! Er zijn verschillende uitgebreide staanplaatsen op de camping waar je met jouw eigen caravan of tent terecht kunt.

Deze plekken zijn voorzien van elektra en stromend water. Voor douchen kun je gebruik maken van de luxe faciliteiten op de camping.

Lees meer over staanplaatsen

Hotelkamer op Park Albatros

Wil je gebruikmaken van alle faciliteiten, zoals het gigantische zwembad, maar ga je liever niet kamperen? Voortaan kun je op Camping Park Albatros ook verblijven in een hotelkamer! Je hebt toegang tot het complete camping terrein, dus je kunt met het hele gezin overal aan meedoen terwijl je ook geniet van het comfort van je eigen hotelkamer.

Bekijk het Camping Park Albatros hotel

Waar vind je accommodaties op Park Albatros?

Vacanceselect (De meeste keuze!)
Roan
Allcamps
Prijsvrij
Gustocamp
Suncamp
Eurocamp
Homair
D-reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *