Glamping op Park Albatros

Glamping is de ultieme combinatie van kamperen, vakantie in de natuur en alle comfort en luxe die je kunt wensen. Je slaapt op bedden met hotelmatrassen, wordt wakker onder een echte regendouche en maakt ontbijt in een complete keuken.

Daarna geniet je van de zon opje eigen terras met uitzicht en na een lange dag drink je Italiaanse wijn in jouw privé bubbelbad. Dat klinkt als vakantie toch?!

Glamping stacaravans op Park Albatros

Glamping in Toscane

Wil je een echt hotelgevoel? Kies dan voor de luxe van een glamping stacaravan. In de warme zomer zit je binnen heerlijk koel door de airco en mocht het regen (goed voor de plantjes) dan heb jouw eigen veranda om droog buiten te zitten.

Alle glamping stacaravans zijn voorzien van airco, complete badkamer met regendouche en volledig ingerichte keuken. De meest luxe uitvoeringen zijn zelfs voorzien van een privé bubbelbad!

stacaravansntdek alle stacaravans op Camping Park Albatros

Glamping safaritenten op Park Albatros

Safaritent op Park Albatros

Wil je wel de luxe, maar ook overnachten in een tent? Dus het echte gevoel van kamperen? Kies dan voor een vakantie in een luxe glamping safaritent. Deze 4 tot 6-persoons tenten zijn ingericht met houten meubels en voorzien van regendouche en ingerichte keuken.

Genieten kun je buiten voor de tent, overdekt dus in de schaduw of droog op minder mooie dagen. Een goed glas Chianti, de lekkerste pasta en genieten maar!

Boek een glamping safaritent op Park Albatros

Waar boek ik mijn glamping vakantie?

Er zijn verschillende aanbieders van glamping accommodaties op Park Albatros. De voorzieningen die je krijgt kunnen daarom ook verschillen per aanbieder.

Ontdek glamping op Park Albatros bij:

Wat is glamping?

Glamping is kamperen in de natuur en genieten van de buitenlucht, maar wel met alle voorzieningen en luxe die je van een hotelkamer kunt verwachten. Dat betekent dus slapen op hotelmatrassen, een regendouche en een complete keuken.

Glamping is een samenvoeging van “Glamourous” en “Camping”

De glamping accommodaties op Park Albatros zijn voorzien van airco en eigen terras. Na een lange zomeravond kun je dus naar bed in een heerlijk koele slaapkamer. Zo sta je elke dag uitgerust op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *