Hu Openair Park Albatros

Hu Openair campings in Italië

Hu Openair, voorheen bekend als Human Company, is de eigenaar van luxe familie campings in Europa. Je vindt de campings van Hu Openair voornamelijk in Italië, maar er is ook één camping in Luxemburg.

Hu, uitgesproken als “you”, legt de focus op jouw vakantie ervaring. Op de campings vind je alles voor een geslaagde (zomer)vakantie voor het hele gezin, waaronder grote zwembaden, een groene omgeving met luxe accommodaties en alle restaurants en voorzieningen die je kunt wensen.

Hieronder vind je een overzicht van alle Hu Openair campings in Italië.


4/5

Camping Norcenni Girasole Village


Bekijk bij Vacanceselect


Bekijk bij Roan


Bekijk bij Allcamps


Bekijk bij Suncamp

Norcenni Girasole village is een 4 sterren camping in Toscane, en niet zomaar één, het is een terrassencamping. Dat betekent dat je vanaf alle delen een prachtig uitzicht hebt over de omgeving.

Voor vermaak zijn er 2 grote zwembadcomplexen op de camping, met bubbelbad, glijbanen en overdekt zwembad. Verder vind je op de camping een geluidsdichte discotheek, (gratis) wifi en een wellness om extra te ontspannen.


4/5

Camping Altomincio Family Park


Bekijk bij Vacanceselect


Bekijk bij Roan


Bekijk bij Allcamps


Bekijk bij Suncamp

Zoals de naam al zegt kun je op Camping Altomincio Family Park terecht voor een geslaagde vakantie met de hele familie! De camping bevindt zich bij het Gardameer dus er is niet alleen op de camping, maar ook in de omgeving genoeg te doen en te ontdekken.

Het is een autoluwe camping, niet alleen lekker rustig, maar ook veilig, met een een groot zwembadcomplex inclusief 3 waterglijbanen. Wil je actiever zwemmen, ga dan naar het olympische 50m bad op te camping!

Ontspannen kun je daarna in de Italiaanse wijnbar of één van de restaurants op de camping. Terwijl de kinderen vermaakt worden door het enthousiaste animatieteam.

Hu OpenAir Camping I Pini
4/5

Camping Family Park I Pini


Bekijk bij Vacanceselect


Bekijk bij Roan


Bekijk bij Allcamps


Bekijk bij Suncamp

In de buurt van Rome vind je Hu Camping I Pini, een middelgrote camping met slechts 200 plaatsen en een groot zwembad voorzien van lagunebad met zachte bodem.

De camping ligt in een bosrijke omgeving met prachtig uitzicht over de valei van de Tiber en op kleine afstand van Rome. Het is dus een ideale plek om de historische cultuur van de Italiaanse hoofdstad te ontdekken, terwijl je tot rust komt in de natuur.

Hu Openair Fabulous
4/5

Camping Fabulous Village


Bekijk bij Vacanceselect


Bekijk bij Roan


Bekijk bij Allcamps


Bekijk bij Suncamp

Camping Fabulous is een grote stadscamping in Rome, met de Italiaanse hoofdstad op 15km rijden en de zee op 10km rijden vanaf de camping. Al hoef je voor waterpret niet naar de zee, er is een groot zwembadcomplex met uitzicht over het Vaticaan!

Vermaak is er op camping Fabulous Village genoeg, met een grote speeltuin, een voetbalveld en minigolf. Maar ook voor culinair vermaak hoef je de camping niet af, er zijn restaurants, bars, een pizzeria en een ijssalon op de camping aanwezig.


3/5

Camping Montescudaio Village


Bekijk bij Vacanceselect


Bekijk bij Roan


Bekijk bij Allcamps


Bekijk bij Suncamp

Op Hu Camping Montescudaio, een 3 sterren camping in Toscane, vind je niet alleen een nieuw zwembad, maar ook een 80m lange waterglijbaan. Daarbij zorgt het enthousiaste animatieteam voor extra spetterend vermaak in het zwembad.

Vanaf de camping kun je de Toscaanse omgeving ontdekken op de fiets, of stap in de auto voor een bezoekje aan Florence, Pisa, of het witte zandstrand van Vada.

Een dagje minder zin? Voor kinderen van alle leeftijden is er animatie en lekker eten kun je in één van de restaurants op camping Montescudaio.