De zwembaden van camping Park Albatros

De zwembaden van Camping Park Albatros, voor een spetterende vakantie

Een geslaagde vakantie is niet compleet zonder waterpret! Daarom vind je op camping Park Albatros een groot aantal zwembaden en glijbanen voor een spetterende vakantie! Het zijn deze zwembaden die het voor veel kinderen hun favoriete vakantiebestemming maakt!

Ontdek hieronder alle verschillende zwembaden op Park Albatros.

Binnenzwembad op Park Albatros

Park Albatros heeft geen binnenzwembad, maar wel een overdekt zwembad. Tijdens zonnige zomerdagen is het dak geopend en op minder mooie dagen kan het dak dicht. Zo kun je ongeacht het weer, altijd genieten van het zwembad.

Het overdekte (binnen)zwembad op Park Albatros is:

  • 120cm diep
  • 25 meter lang
  • Geschikt voor plezier en banenzwemmen

Buitenzwembad op Park Albatros

De lagunebaden van Park Albatros

Olympisch zwembad Park Albatros
Olympisch zwembad Park Albatros

Het olympische zwembad van Park Albatros

Is zwemmen voor jou niet alleen plezier, maar vooral een sportieve uitdaging? Dan kun je terecht in het olympische zwembad op camping Park Albatros. Met een lengte van 50 meter perfect om je sportief uit te leven!

Overdag kun je in dit bad deelnemen aan aquafitness, en andere watersporten onder begeleiding van het entertainment team.

Peuterbad op Park Albatros

Zwemmen in zee bij Park Albatros

Wil je een keer iets anders dan zwemmen in het zwembad? Op 800 meter vanaf Park Albatros vind je het strand van de middelandse zee. Het perfecte uitje voor een dag zon, zee, strand en zwemmen in zee.