De zwembaden van camping Park Albatros

De zwembaden van Camping Park Albatros, voor een spetterende vakantie

Een geslaagde vakantie is niet compleet zonder waterpret! Daarom vind je op camping Park Albatros een groot aantal zwembaden en glijbanen voor een spetterende vakantie! Het zijn deze zwembaden die het voor veel kinderen hun favoriete vakantiebestemming maakt!

Ontdek hieronder alle verschillende zwembaden op Park Albatros.

Binnenzwembad op Park Albatros

Park Albatros heeft geen binnenzwembad, maar wel een overdekt zwembad. Tijdens zonnige zomerdagen is het dak geopend en op minder mooie dagen kan het dak dicht. Zo kun je ongeacht het weer, altijd genieten van het zwembad.

Het overdekte (binnen)zwembad op Park Albatros is:

  • 120cm diep
  • 25 meter lang
  • Geschikt voor plezier en banenzwemmen

Buitenzwembad op Park Albatros

Naast een overdekt zwembad op Park Albatros vind je er een groot aantal buitenzwembaden. Dat is dus heerlijk genieten en lekker spetteren onder de Italiaanse zon. Er is een buitenbad voor iedereen, de fun pools voor de peuters, lagunebaden om lekker in te spelen en een olympisch zwembad voor de sportieveling!

Lagunebad op camping Park Albatros
Lagunebad op camping Park Albatros

De lagunebaden van Park Albatros

Lekker spelen met jonge kinderen doe je in de lagunes van Park Albatros. Deze zwembaden zijn maximaal 30cm diep en hebben een zachte bodem. Je kinderen kunnen dus veilig spellen, spetteren en genieten van de waterglijbanen en speeltoestellen.

Wil je zelf ontspannen terwijl je toch de kinderen in de gaten kunt houden? Neem dan plaats in bar Laguna en geniet van de lekkerste drankjes terwijl je op een afstandje je kinderen ziet spelen.

Olympisch zwembad Park Albatros
Olympisch zwembad Park Albatros

Het olympische zwembad van Park Albatros

Is zwemmen voor jou niet alleen plezier, maar vooral een sportieve uitdaging? Dan kun je terecht in het olympische zwembad op camping Park Albatros. Met een lengte van 50 meter perfect om je sportief uit te leven!

Overdag kun je in dit bad deelnemen aan aquafitness, en andere watersporten onder begeleiding van het entertainment team.

Peuterbad op Park Albatros

In het peuterbad de Fun Pool vermaken de allerkleinsten zich veilig in het water. Ook dit bad is voorzien van een zachte ondergrond en is maximaal 30cm diep. De Fun Pool is voorzien van de Mascotte Albi en een groot aantal speeltoestellen en waterstralen.

Alles voor zonder zorgen genieten van het water met je kleintje.

Zwemmen in zee bij Park Albatros

Wil je een keer iets anders dan zwemmen in het zwembad? Op 800 meter vanaf Park Albatros vind je het strand van de middelandse zee. Het perfecte uitje voor een dag zon, zee, strand en zwemmen in zee.

Lees hier meer over campings in Toscane aan zee